У суботу, 28 березня, у всьому світі пройде Година Землі - міжнародна масштабна акція на підтримку збереження планети і сталого використання її ресурсів. Акцію організовує Всесвітній фонд дикої природи (World Wide Fund for Nature, WWF).

Наша планета обертається все повільніше. Джерело: YouTube
Наша планета обертається все повільніше. Джерело: YouTube

За допомогою акції щороку привертається увага до екологічних проблем планети, проводиться вона щорічно в одну з останніх субот березня. Всіх мешканців планети закликають дружно на одну годину з 20:30 до 21:30 вимкнути світло та всі електроприлади.

Темрява на Землі
Темрява на Землі

Вперше Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році. Тоді до акції долучилося понад 50 міст нашої країни.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Година Землі – щорічна міжнародна екологічна акція Всесвітнього фонду дикої природи (WWF) Австралії, спрямована на привернення уваги жителів планети до проблеми зміни клімату. Суть акції в тому, що в один і той же час на одну годину люди по всьому світу добровільно відключають світло, а на будівлях, що є символами тих чи інших країн, гасне зовнішня декоративна підсвітка. В минулому році до неї приєдналися 2 мільярди людей з 150 країн по всьому світу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, антибактеріальне мило зашкодить при пандемії, як правильно мити руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, коронавірус в Україні – Комаровський назвав ризики для вагітних жінок та новонароджених дітей.

Також портал Знай.uа писав, як уберегти дитину від коронавірусу і захистити нерви батьків.