Зеленський вивіз свою родину до Швеції - блогер Чаплига

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена припинила звертатися до українців після введення карантину через коронавірус. Українці помітили, що давно не бачили публічної благодійної і настільки важливої діяльності першої леді. Про це опублікував допис киянин і блогер Міха Чаплига на своїй сторінці у facebook.

Зеленський, фото скріншот
Зеленський, фото скріншот

Лайфхак для автолюбителів - як перевірити б/у машину перед покупкою та не втратити гроші

Як відомо, покупці мріють придбати підтримані автомобілі в Україні саме за ті гроші, яких вони реально варті. Однак, не завжди це вдається. Також слід досить уважно перевіряти машину перед купівлею та заздалегідь підготувати відповідні документи. Українцям надали слушні поради для придбання улюбленої "ластівки".

Дезінфекція автомобілів, фото - Getty Images
Дезінфекція автомобілів, фото - Getty Images

Частину інфікованих коронавірусом українців не будуть госпіталізувати, хто в зоні ризику

Відтепер інфікованих коронавірусом українців, у яких хвороба проходить у легкій формі, не будуть госпіталізувати до лікарні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відтак, за його словами, Міністерство охорони здоров'я оновило стандарти надання допомоги хворим на коронавірус, і відтепер у людей, у яких захворювання проявляється у "легкій" формі, не госпіталізуватимуть.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Прогноз погоди на квітень - дощі не помилують навіть на Великдень, літом і не пахне

Синоптики склали прогноз погоди в Україні на другий весняний місяць. Про те, що чекає на українців у квітні повідомляє сайт "Сьогодні".

Так, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Два дні, купа нервів і 4100 гривень - слуга народу Скороход описала весь процес аналізу на коронавірус в Україні

Колишня народна депутатка, яку виключили з партії "Слуга народу" Ганна Скороход днями заявила, що у неї виявили коронавірусну інфекцію. Ганна розповіла, що одним із симптомів хвороби є те, що вона не відчуває запахи і повністю описала, як її перевіряли медики.

Скороход Анна Костянтинівна,news.liga
Скороход Анна Костянтинівна,news.liga