Сергія Сивохо звільнили з посади радника РНБО

Сергія Сивохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Інформація про це з'явилася у ЗМІ. Крім Сивохо було звільнено із займаної посади й Максима Ткаченка.

"На одне ватне позорисько серед представників держави стало менше", - прокоментував інформацію Андрій Білецький.

Рада уріже зарплати чиновникам через пандемію

Верховна Рада України на позачерговій сесії розгляне питання про обмеження оплати праці чиновників 10 мінімальними зарплатами. Відповідні положення передбачені законопроектом про внесення змін до Державного бюджету.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зеленський екстрено звернувся до військових через коронавірус

Президент Володимир Зеленьский заявив, що коронавірус, який бушує у всьому світі та набирає обертів у державі, не повинен знижувати боєготовність Збройних сил України. Головнокомандувач ЗСУ заявив, що першочерговим завданням є зробити все можливе, щоб наші військові залишалися здоровими.

Евакуйовані українці розповіли про реалії обсервації – холод, руда вода та без їжі

Українці, які були евакуйовані літаком з Дахі Катару через пандемію коронавіруса нового типу COVID-19, довгий час відмовлялися їхати на обсервацію у готель, довелося навіть втрутитися Нацгвардії. Пасажири рейсу розповіли про умови обсервації.

В Україні змінили правила виплат для безробітних, Кабмін прийняв рішення

Кабінет міністрів України збільшив розмір Фонду державного соціального страхування на 500 млн гривень. Таке рішення прийнято, щоб збільшити витрати на підтримку безробітних, кількість яких, за даними Держстату, становить 1,6 млн осіб.