Сергія Сивохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Інформація про це з'явилася у ЗМІ. Крім Сивохо було звільнено із займаної посади й Ткаченка Максима.

Видання "Детектор медіа" отримало офіційну відповідь від апарату РНБО щодо звільнення Сергія Сивохо. Зазначається, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах.

Сивохо, фото: ЗСУ
Сивохо, фото: ЗСУ

"Станом на 24 березня ц.р. (дата направлення запиту) Сивохо не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не займає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах", - йдеться у відповіді на запит в РНБО. РНБО

Зазначається, що причини звільнення в апараті РНБО не уточнили. Український актор, телеведучий та гуморист Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу 21 жовтня 2019 року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто зауважити, на початку березня 2020 року радник секретаря РНБО Сергій Сивохо в ефірі телеканалу "Наш" назвав події на Донбасі – "внутрішнім конфліктом".

Сівохо, фото: Facebook
Сівохо, фото: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кабмін переглянув бюджет на 2020 рік, що зміниться у головному документі України. Кабінет міністрів вніс у Верховну раду зміни до державного бюджету на 2020 рік у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міносвіти розповіли про ЗНО, новий навчальний рік та графік шкіл на карантині. Як зміниться навчальний процес через карантин та коли почнеться вступна кампанія

Також "Знай.ua" писав, "Слуги" влаштували бунт та вимагають звільнення Сивохо, що накоїв радник РНБО