Частина народних депутатів від фракції "Слуги народу" звернулися до секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова та закликали його, аби він розглянути питання щодо звільнення свого позаштатного радника Сергія Сивохо.

Відповідний документ з цим проханням оприлюднив нардеп Єгор Чернєва

Відтак, у зверненні "слуг" йдеться про те, що діяльність Сивохо "викликає занепокоєння в суспільстві, створює публічну напругу, дискредитує президента та шкодить національним інтересам України".

Сівохо, фото: 24 канал
Сівохо, фото: 24 канал

Варто зауважити, що, ймовірно, мова йде про ситуацію, яка сталася 12 березня. Саме тоді радник секретаря РНБО Сивохо анонсував старт "Національної платформи примирення і єдності" для того, щоб "допомогти людям по обидва боки лінії зіткнення слухати і чути". Однак, це не сподобалося ветеранам полку "Азов", які й побили його.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Наразі ж відомо, що документ, який вже відправили Данилову, підписало не менше 20 народних депутатів.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветеранів війни затримали після спілкування з Сівохою – Білецький звернувся до українців

Як повідомляв Знай.uа, Сівохо відреагував на власне побиття націоналістами та кинув виклик Білецькому – "Хочуть війни..."

Знай.uа писав, Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді — зламався на питанні про Крим.