Радник секретаря РНБО з реінтеграції та відновлення Донбасу Сергій Сивохо відреагував на власне побиття в КВЦ "Парковий", заявивши, що Україні потрібен мир, але не усі його хочуть, натякнувши на націоналістів та їх лідера – Андрія Білецького.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що побиття радника РНБО сталася під час презентації "Національної платформи примирення і єдності". Відтак, активісти, серед яких були й націоналісти, зірвали захід, назвавши Сивохо зрадником і ворогом України, а потім, коли останній хотів покинути місце, невідомі кинули його під ноги.

Фото з місця побиття
Фото з місця побиття

Наразі ж Сивохо відреагував на своє побиття та написав, "що мир в Україні потрібен не усім".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Деяким світ не потрібен. Вони хочуть війни. Тому що, війна - це бізнес і великі гроші. Вони зірвали презентацію, але не зупинять наш рух до миру. Ми продовжуємо нашу роботу і наш діалог. Спасибі, всім хто прийшов сьогодні! Журналістам, нашим однодумцям і партнерам! Мир нам", - написав радник РНБО.

Скріншот повідомлення

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук зізнався у всьому і терміново покинув Україну, Зеленський такого точно не очікував.

Як повідомляв Знай.uа топ-3 міністрів уряду Шмигаля, які багатшою навіть Зеленського.

Знай.uа писав, Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді — зламався на питанні про Крим.