Популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 окрузі Сергій Сівохо записав відеозвернення до жителів Донбасу, де він балотується в народні депутати.

Відео з'явилося на офіційній сторінці Сівохи у YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я – Сергій Сівохо. Я народився у Донецьку, завжди був гордий тим, що я з Донбасу. Зараз у мене вдома біда. Мій обов’язок – допомогти. Я хочу, щоб мій Донбас був мирний. Я хочу, щоб мій Донбас був заможним. Я хочу, щоб мої земляки були щасливими. Тому я йду на вибори в команді партії "Слуга народу". 49-ий округ, я з вами. Зробимо їх разом! Сергій Сівохо, ваш земляк", - сказав кандидат у народні депутати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Сергій Сівохо зустрівся з шахтарями у Донецькій області. кандидат у народні депутати зазначив, що має намір звертатися до Президента України Володимиру Зеленському, щоб їм допомогти.

Шахтерское сердце Донбасса не должно остановиться.

Шахтерское сердце Донбасса не должно остановиться. Шахты – стратегическая отрасль всей Украины. При этом, она в катастрофическом положении. Сегодня общался с горняками. Они были вынуждены выйти на акцию протеста, чтобы добиться перемен. Главные требования: выплата зарплат, повышения тарифных ставок и бесперебойная работа предприятий. Буду обращаться к Президенту, чтобы помочь шахтерам Донбасса.

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Donderdag 4 juli 2019

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського розповіли, скільки грошей Порошенко "витягнув" з Донбасу: "Ви навіть не уявляєте".

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Сівохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху.