Популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 окрузі Сергій Сівохо заявив, що просуватиме до Верховної Ради закон про відкликання депутатів, якщо виграє на дострокових парламентських виборах.

Про це шоумен розповів під час зустрічі з Іллінівською об'єднаною територіальною громадою. Відповідне відео з'явилося на сторінці кандидата у нардепи у facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сівохо поспілкувався з жителями Донбасу. На зустрічі обговорили депутатські завдання та цілі на найближчі 5 років. Серед найважливіших проблем, що турбують українців на Донбасі є медицина та погані дороги.

"Нас потрібно переламати ставлення до наших донецьких людях. Нам треба показати, хто залишився, що відносини змінилися. На потрібно створити всі умови для приєднання назад, для повернення Донбасу", - сказав кандидат у народні депутати по 49-му окрузі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"
Сергій Сивохо, зірка КВК та "Ліги сміху"

Окрім цього на зустрічі з жителями Іллінівської ОТГ Сівохо заявив, що буде просувати закон щодо відкликання депутатів. Він робитиме це із командою партії "Слуга народу". "Нікуди не годиться, якщо чиновник роками не з'являється на своєму окрузі, не цікавиться проблемами людей та не вирішує ці проблеми", - йдеться у підписі до відео..

"Найважливіше, друзі. Ми ж хочемо провести закон про відкликання депутатів. Якщо людина не справляється, то ви його висунули - ви його й відкликали. Коли буде механізм по відгуку депутатів, ось тут вони й будуть рухатися", - додав Сівохо.

Иллиновская объединенная территориальная громада

Если люди депутата выдвинули, они должны иметь возможность его задвинуть☝ ❗Вместе с партией «Слуга Народа» в Верховной Раде буду поддерживать закон об отзыве депутатов. Никуда не годится, если чиновник годами не появляется на своем округе, не интересуется проблемами людей и не решает эти проблемы. О депутатской работе и задачах на следующие 5 лет говорил на встрече с жителями Иллиновской объединенной территориальной громады. ❗Среди первоочередных задач – решение проблем с медицинским обеспечением и ремонтом дорог.

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Zondag 7 juli 2019

У коментарях користувачі соціальної мережі підтримали ініціативу Сівохи. Вони написали, що такий закон потрібен вже давно й висловили сподівання, що Сергій Сівохо переможе на виборах до Ради по мажоритарці.

Нагадаємо, Сергій Сивохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху: "Як тобі такий hyperloop, Омелян?"

Раніше Знай.ua повідомляв, Сівохо оприлюднив план повернення Донбасу: українці чекали цього 5 років.

Також Знай.uа писав, що лави партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися жагучою брюнеткою.