Засновник полку Азов і лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький розповів про те, як ветерани "Азова" у четвер, 12 березня, прийшли на презентацію "Національної платформи примирення та єдності", яку організував Сергій Сивохо.

Про це він написав у Telegram-каналі.

"Ми ставили питання, чому Сівохо називає війну з Росією "внутрішнім конфліктом"? Чому він жодного разу не згадав у своїй промові про напад Росії на Україну? Чому форум діалогу очолює людина, яка підтримувала Януковича і виступала на корпоративах у Москві, коли ми воювали із російськими військами на Донбасі?" В Україні не громадянська війна, а війна з російським агресором. На Донбасі - такі самі українці, з якими нам нема чого ділити. Війна закінчиться, коли останній російський солдат залишить територію України", - пише представник Нацкорпуса.

Андрій Білецький, скріншот YouTube
Андрій Білецький, скріншот YouTube

Андрій Білецький розповів, що після заходу затримали 6 ветеранів війни, який зірвали "платформу" Сивохи. Він уточнив, що біля відділення, де утримують ветеранів, вже збираються сотні ветеранів і націоналістів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Затримано 6 ветеранів війни, які сьогодні зірвали «платформу» ватника Сівохи. Зараз вони у Печерському відділку на вул. Московській, 30. Сотні ветеранів, націоналістів вже збираються там. Просимо підтримки побратимів, закликаю приїхати і відстояти своїх зараз це справа честі", - написав Білецький.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький порадив, як Україні обійти світова криза.

Як повідомляв Знай. ua, Білецький пояснив головну мету "карантину Зеленського".

Також Знай. ua писав, що Білецький показав, як світова криза знищує Росії.