Колишній PR-менеджер Melovin поділилась емоціями під час карантину спровокованим коронавірусом у соцмережі facebook і розчулила кожного, тегнувши головні місця, яких їй зараз бракує, як ковток свіжого повітря. Адже більшість населення зараз відчуває приблизно однакові відчуття. Дівчина сподівається, що коли-небудь все налагодиться.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"І тоді я розійдуся... Неодмінно зніму на вихідні номер у скромному санаторії в Пущі Водиці, поброжу по лісі, поплаваю на човні, вип'ю несмачний капучіно.

Я обов'язково зайду в Зигзаг на найсмачніший фалафель в Києві. Якраз відкриється тераса, можна буде заодно і пити там апероль, оглядаючи людей, які проходять по Рейтарській.

Я неодмінно поглощу чарівні сирні міні-хінкалі в Чічіко, а потім зайду в рідне Радіо Тбілісі на хачапурі і винце. А потім взагалі доб’ю фігуру булочкою з корицею з Ярослави.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Я не буду вилазити з кіно. Взагалі. Це те, без чого зараз ламає найбільше. Це був мій головний антистрес, мій «будиночок». Я навіть, чорт забирай, візьму собі колу до попкорну!", - ділиться мріями дівчина.

Скандал у кафе, фото: Вечірній Київ
Скандал у кафе, фото: Вечірній Київ

Останній захід, який був запланований у її календарі і не відбувся - допрем’єрний показ "Пульсу". Також вона пообіцяла, що припинить скаржитися на людні тусовки і що в Київській Русі занадто тісно.

"Я обов'язково таки доїду до Гданська, який відмінився за день до вильоту. А, може, на повернуті (коли-небудь) гроші куплю квиток до Греції.

Я точно буду ридати на стадіоні Арена-Мінськ під «Компроміс» Бі-2 під час їх концерту. І нарешті нормально познайомлюся з цим містом. Хоча надія на те, що це станеться у червні, гасне з кожним днем", - додає мрій дівчина.

Вона мріє находжувати в день більше 10 тисяч кроків десь у Європі. І обіцяє більше не дратуватись шашличникам на Русанівці.

Поки що кінця цьому не видно, але вона вірить, що ми впораємося. А поки подумки штовхає кожного шашличника в Дніпро без права на повернення.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію. Нідерланди відкликали сотні тисяч масок для обличчя, які були імпортовані з Китаю, через виявлені в них дефекти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу. Крик емігрантки про пандемію в Італії налякав соцмережі