Нідерланди відкликали сотні тисяч масок для обличчя, які були імпортовані з Китаю, через виявлені в них дефекти.

Джерело: телеканал Euronews з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Нідерландів.

21 березня влада Голландії отримала з Китаю 1,3 мільйона масок для обличчя та розповсюдила деякі з них серед медичних працівників, які борються з поширенням пандемії коронавірусу COVID-19.

Попередньо вже були виявлені недоліки респіраторів з цієї партії - вони нещільно прилягають до обличчя, не всі мембрани і фільтри функціонують належним чином.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Другий тест також показав, що маски для обличчя не відповідають необхідним стандартам якості. Зараз було вирішено припинити використання всієї цієї партії", - йде мова у повідомленні міністерства.

Респіратори мали сертифікат KN95, який вказував, що вони повинні фільтрувати понад 95% частинок. Відкликанню підлягає близько 600 тисяч масок.

Міністерство запевнило, що нові поставки пройдуть додаткові випробування якості.

Нідерланди досить сильно постраждали від епідемії коронавірусу. У країні підтверджено 10866 випадків інфікування і зафіксована 771 смерть від коронавірусної хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше лікарка київської лікарні розповіла правду про стан хворих на коронавірус, - "Боремося за життя"

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус перетворює Україну на Італію, в МОЗ показали наслідки недотримання карантину.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні закрили пологовий будинок через медсестер, інфікованих коронавірусом.