У Закарпатській області 19 нових підозр на коронавірус COVID-19. Про це повідомляється на офіційній сторінці Закарпатської Облдержадміністрації в Facebook. Представник відомства Олексій Гетманенко заявив, що ці 19 осіб контактували з інфікованою COVID-19 місцевою жителькою.

“Закарпатський лабораторний центр в р.. Ужгород отримав попередні результати аналізів, проведених методом ПЛР, контактних осіб закарпатки, у якій підтвердили COVID-19.

Серед 51 встановленого контактної особи, у 19-ти, які контактували з жінкою під час відвідування церкви, виявлено позитивні результати. Це свідчить про можливе масове інфікування осіб в умовах недотримання карантину!”.

Дотримуватися карантину - єдиний спосіб уберегти себе від covid-19

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Олексій Гетманенко додав, що всі особи, які контактували з хворою перебувають з 23 березня на самоізоляції. Стан контролюється лікарями першого рівня. У разі погіршення стану, вони будуть госпіталізовані для отримання оптимальної медичної допомоги.

Також у повідомленні сказано, що для підтвердження аналізів, біоматеріали надішлють до Києва в референс лабораторії МОЗ.

Зараз на Закарпатті діагноз гострої респіраторної інфекції викликаної коронавірусом COVID-19, підтверджений вірусологічної референс лабораторії Києва встановлено в однієї людини - мешканки Мукачева. Жінка перебуває на лікуванні в Обласній інфекційній лікарні в Ужгороді. Її стан задовільний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у піврічного дитини була виявлена коронавірусна інфекція covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські медики грабують хворих на коронавірус.

Також Знай.uа писав, що Міністерство закордонних справ України оприлюднило роз'яснення щодо пропускного режиму на кордоні.