Як відомо, наразі по всьому світі бушує коронавірусу з Китаю, який масово захоплює країни. Відтак, черга дійшла і до Нью-Йорка, де смертельна інфекція настільки розійшлася, що забирає чиєсь життя кожні 17 хвилин.

Джерело: іноземне видання Daily Mail.

Як відзначається, наразі загальна кількість заражених коронавірусом в США становить 112 468 людей. За словами медиків, вони попросту не встигають рятувати інфікованих, адже кожного дня у відділення невідкладної допомоги надходить понад 6000 дзвінків щодня.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Хворих привозять, підключають до апаратів, потім вони вмирають, і коло повторюється. Пацієнтів привозять і привозять", - так описав картину того, що відбувається доктор громадської лікарні Нью-Йорка Стів Кассапідіс.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водночас підкреслюється, що через брак засобів індивідуального захисту, коронавірус забирає чиєсь життя кожні 17 хвилин. Відомо, що тільки за два дні в Нью-Йорку від коронавірусу померли 85 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у піврічної дитини була виявлена коронавірусна інфекція covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські медики грабують хворих на коронавірус.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство закордонних справ України оприлюднило роз'яснення щодо пропускного режиму на кордоні.