Потужне похолодання, що прийшло на територію України в останній день березня, повернуло в українські Карпати зиму. В горах стовпчики термометрів опустилися до позначки 17 градусів морозу. Сильний вітер, подекуди до 20 метрів в секунду, і заметіль ще більше підсилюють відчуття холоду.

Фото засніжених Карпат опублікували метеорологи на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в Facebook.

"Станом на 07:00 31.03.2020 на горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями. Вітер північно-західний 14-15 м / с, пориви до 20 м Заметіль. Температура повітря -17 ° С", — йдеться в повідомленні.

Карпати, фото Facebook
Карпати, фото Facebook

Карпати, фото Facebook
Карпати, фото Facebook

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На гірськолижному курорті "Буковель" камери показують засніжені схили. А у Драгобраті біліють і будівлі, і смереки, і звісно, гірськолижні схили. Саме такий пухкий сніг найбільше цінують шанувальники зимових видів спорту. Єдине, карантин не дозволить екстремалам сповна насолодитись весняною зимою.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, що ретроградний Меркурій у минулому, астрологи передбачили майбутнє людства.