Мережа автозаправок WOG створила серію віртуальних дорожніх знаків, де за основу взяті реальні офіційні знаки, але креативно адаптовані під болючу тему карантину. Віртуальну серію "Добрі знаки WOG" поширюють у соцмережах.

Таким чином компанія прагне допомогти не лише поставкою палива та грошима, але й підбадьорити дух українців, зачинених вдома на карантин.

Наприклад, знак "затори" доповнився повідомленням "уникайте черг", а зі знаків "дорожні роботи" і "пішохідний перехід" зникли зображення людей, бо всі зараз мають сидіти вдома. Всього адаптовано 6 дорожніх знаків.

"Подорожі чекають всіх одразу після карантину. І чим сумлінніше дотримуватися умов карантину, тим швидше настане час пригод і поїздок", – розповідає Віталій Староминський, директор з маркетингу WOG.

Дорожні знаки, фото WOG
Дорожні знаки, фото WOG

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дорожні знаки, фото WOG
Дорожні знаки, фото WOG

Віталій Староминський пояснює, що всі в інтернеті бачили, як бренди змінюють свої логотипи, збільшуючи розрядку і додаючи меседж “Тримай дистанцію”. Ми теж могли написати W O G. Але ми мережа заправних станцій. Тому використали як інструмент креативу те, що близько нашим споживачами — дорожні знаки”.

Дорожні знаки, фото WOG
Дорожні знаки, фото WOG

Дорожні знаки, фото WOG
Дорожні знаки, фото WOG

Нагадаємо, в рамках карантин-кампанії WOG реалізував вже кілька проектів. З початку карантину по всій Україні були розміщені борди із закликом "Залишайся вдома" та порадами, як пережити карантин на позитиві.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше машину копів у Києві "підгріб" евакуатор, мережа в екстазі: "Допатрулилися".

Як повідомляв портал "Знай.ua", посеред Києва помітили НЛО: знадобилася допомога людського евакуатора, фото.

Також "Знай.ua" писав, що курйозна НП розвеселила столицю: в Києві чоловік викрав евакуатор.