Тисячі українців вимушено повернулись із заробітків по всьому світу, тепер всі ці люди сидять по домівках без доходів і грошей. Кабінет міністрів готує програму створення робочих місць для тих, хто в умовах пандемії коронавіруса повернувся в Україну або втратив роботу. Шмигаль розраховує, що робочі місця з'являться вже через кілька тижнів.

заробітчани, скріншот з відео
заробітчани, скріншот з відео

Про це на нараді у президента Володимира Зеленського заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє сайт президента.

За його словами, уряд розробляє програму по створенню робочих місць для тих, хто приїхав з-за кордону або втратив роботу у зв'язку з поширенням коронавіруса.

заробітчани, скріншот з відео
заробітчани, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми плануємо створити багато робочих місць вже через кілька тижнів. Зокрема, нам потрібні люди для ремонту доріг, будівництва тротуарів, прибирання територій. Багато різних вакансій", - зазначив Шмигаль.

Але наскільки реальною виявиться ситуація із працевлаштуванням, поки не відомо. Навряд чи люди, які пропрацювали на хороших посадах підуть працювати двірниками чи асфальтоукладачами. Хоча голод - не пан, якщо притиснуть, то в багатьох просто не залишиться виходу, як робити що завгодно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кожні 17 хвилин коронавірус забирає чиєсь життя – медики навели моторошну статистику.

Також "Знай.ua" писав, як пережити карантин і не з'їхати з глузду - поради психолога.