У четвер, 2 квітня, по всій Україні очікується суха і тепла погода. Також на більшій частині країни яскраво світитиме сонце.

Найтепліше буде в центральних, південних та східних регіонах України. Там повітря прогріється до +11 + 13 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"В подальшому температура повітря буде поступово підвищуватися, однак істотних опадів не видно. Поливати квіти і те, що вже посаджено, треба буде багато", - попередила Діденко.

У Києві ніч четверга буде трохи морозною – -1 -3 градуси. Вдень потеплішає до +10 +12 градусів. Опади не прогнозуються.

Нарешті одноосібний диктат потужного атлантичного антициклону Keywan порушить активізація циклонів Pauline та Olivia на...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 1 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

2 квітня вшановується пам'ять преподобного Євфросина Синозерського і святої мучениці Фотіни. У цей час бувають перші грози, розпускається сіра вільха, якщо немає морозів. У багатьох птахів на початку квітня починається шлюбний період.

погода на 2 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.