Міністерство освіти і науки оприлюднило розклад онлайн-уроків для школярів 5-11 класів, які транслюватимуть на телеканалах на час карантину. Про це повідомляє прес-служба МОН.

"В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проект "Всеукраїнська школа онлайн" – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом будуть транслювати українські телеканали і YouTube-канал Міністерства освіти і науки", - сказано в повідомленні.

Школа, фото Pxhere
Школа, фото Pxhere

Варто зазначити, що на телеканалах транслюватимуть уроки української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології. У розкладі навіть присутня зарядка.

"На YouTube-каналі МОН в описі під кожним відео вчителі також залишатимуть домашні завдання на закріплення теми, які учні зможуть зробити, щоб краще засвоїти матеріал. Завдання будуть даватися за найпоширенішими в країні підручниками. Посилання на електронні версії підручників також можна буде знайти в описі під відео", - підкреслили у відомстві.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навчальним закладам рекомендують виділити час у червні або вересні для того, щоб перевірити освоєний матеріал під час дистанційного навчання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні "посунуть" навчальний рік, Міносвіти дало перші вказівки школам.

Також портал Знай.uа писав, що київських школярів змусили вчитися онлайн, карантин урокам не перешкода.