З 1 квітня по всій Україні посилили карантин через коронавіруса. Відтепер заборонено виходити на вулицю більше двох осіб, не можна з'являтися на вулиці без маски і гуляти в парку, тільки для вигулу собаки. Новими посиленими заходами карантину обурився доктор Комаровський. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Відомий український педіатр обурився тим, що в парку можна вигулювати собаку, а ось дитину заборонено. Він вважає, що така міра обережності згубно вплине на імунну систему людини.

"Наше чудове і дбайливе уряд вирішив, що "забороняється відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності". Це дуже круто, що вигулювати собаку можна, а дитину можна", - написав Комаровський.

Комаровський відзначає, що заборона прогулянок може серйозно вплинути на імунітет, який знизиться. А для людини дуже важливо бувати на свіжому повітрі.

Згідно з новими правилами не можна відвідувати спортивні та дитячі майданчики, дітям молодше 16 років знаходиться у громадських місцях без супроводу повнолітніх і знаходиться без маски або респіратора.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський порадив простий спосіб дезінфекції одягу, жоден вірус не виживе.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода і доктор Комаровський розвіяли головні міфи про коронавирусе, чого категорично не можна робити.

Також Знай. ua писав, що доктор Комаровський зробив гнівну заяву.