Мешканка Полтави знайшла в одному з магазинів "Сільпо" зіпсовані продукти, які продавалися в фасовці.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Народний Ревізор.

"Лайфхаки для тих, хто хоче продати неліквід. У кожному пакеті обов'язково є щось гниле. По-іншому у нас не буває. #Полтава, "Сільпо" на Леваді", - сказано в повідомленні.

На фото видно багато розфасованих пакетів з фруктами. Серед них пакети з мандаринами і яблуками. На кожному вже наклеєний цінник, тобто вибрати, які саме фрукти потраплять до вас на стіл, неможливо і доводиться брати упереміш хороші і погані плоди.

Фрукти в Сільпо, фото: Telegram-канал Народний ревізор
Фрукти в Сільпо, фото: Telegram-канал Народний ревізор

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У багатьох супермаркетах по всій Україні весь розсипний товар, який люди раніше могли зважити самостійно, почав продаватися уже розфасованим.

Проте саме овочі та фрукти найчастіше можна придбати як поштучно, так і покласти в пакет рівно стільки, скільки людині потрібно для його сім'ї. При цьому розфасовка фруктів в Сільпо могла призвести до того, що вони швидше почали псуватися, що і помітила уважна покупниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко не пустить киян на продуктові ринки наперекір рішенню Кабміну.

Як повідомляв Знай. ua, Novus "пригостив" українку суворими картопляниками - так можна і залишитися без зубів.

Також Знай. ua писав, що у супермаркеті " BILLA продукти зеленіють, але не від злості.