Надзвичайний та водночас моторошний випадок стався під Києвом, а точніше у селі Жоравка. Саме там місцевий мешканець влаштував криваву стрілянину, а потім підірвався на власній гранаті

Про це повідомив відділ комунікації поліції Київської області, пише "Сьогодні".

Як відзначається, інцидент мав місце зранку. Так, житель Жоравки прийшов на прийом до директора фермерського господарства та попросив видати йому гроші на лікування. Нібито директор був йому винен гроші за виконану раніше роботу.

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

Вже під час розмови у них виник конфлікт, який переріс у стрілянину – розлючений чоловік дістав пістолет і вистрілив директору підприємства в живіт. Водночас на звуки пострілу прибігли інші люди, які були неподалік. Щоправда, зловмисник не розгубився та дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках – він загинув на місці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щодо потерпілого, то він та юрист підприємства з осколковими пораненнями були госпіталізовані в лікарню. Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство і незаконного зберігання зброї.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілка журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Також Знай.uа писав, що випадок крайньої жорстокості стався на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.