Лікар – героїчна професія, особливо в такий складний для планети час, як пандемія. Тому благодійні організації і UNICEF організовують спеціальний флешмоб, в якому кожна людина може висловити свою подяку. До проекту в Україні вже приєднуються відомі особистості – зірки і лідери думок, а також представники громадянського та бізнес-сектору.

Наталія Тулінова, засновниця агентства “Здорові комунікації”, яке виступає одним з організаторів флешмобу, вважає, що таким чином людина може висловити своє ставлення до того, що кожен день роблять лікарі. При цьому багато людей активно критикують їх, і не помічають тих героїчних вчинків, які здійснюють доктора щодня. На думку Тулиновой, зараз подяку для лікаря особливо важлива.
Прийняти участь у флешмобі можуть абсолютно всі. Для цього потрібно написати свою історію про те, як доктор став для них спасителем або прикладом. Можна опублікувати повідомлення або відеозвернення, і супроводити його хештегом #дякуюлікарю. Так ви зможете зробити приємне людям, чиї вчинки часто залишаються в тіні. Але від їх дій залежить здоров'я або навіть життя кожного з нас.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.uа писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавіруса.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще