У суботу, 4 квітня, по всій Україні раптово похолоднішає. Температура повітря в середньому становитиме +10 +12 градусів, лише на Сході країни повітря прогріється до +16 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline зумовить невеликі періодичні дощі в західних областях і на Харківщині.

"Як тільки стовпчики термометрів збираються підскочити до дипломованих весняних градусів, якась метеокапость обов`язково вкине свою чайну ложечку дьогтю у бочку квітневого синоптичного меду", - відзначила синоптик.

У Києві в суботу повітря буде свіжим, навіть холодним. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +10 градусів.

Як тільки стовпчики термометрів збираються підскочити до дипломованих весняних градусів, якась метеокапость обов`язково...

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 3 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

4 квітня вшановується пам'ять священномученика Василя Анкірського. У народі святого називали Василем Теплим. На Василя зазвичай сонце завжди яскраво починає гріти, з дахів капель сипле. Сині хмари вказували на тепло і дощ: "Перший квітневий дощ воза золотого вартий", говорили наші предки.

погода на 4 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.