Як відомо, український уряд закрив на карантин багато місць масового скупчення людей через спалах коронавирусної інфекції. Однак деякі торгові точки все ж працюють. Одними з дозволених місць є магазини продуктів харчування. Які на цей раз знову засмутили українців.

Так, киянка на Теремках помітила досить дивні маніпуляції продавщиці, яка торгувала м'ясною продукцією. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К.".

"Я в студентські роки разок торганув квітами на 1-е вересня. Розумні люди мені доступно пояснили, як підрізати і підфарбовувати квітку, щоб вона була, як свіжа! Чує моя жопа, що це мяско всприскується н*хуя не просто так. Ну, а продавчиня — молодець. Все закрито, вона працює... поліцаї теж поруч прогулюються... все на мазі. На Теремках домагалася справедливості - "Аліна Мітіна".", - пишуть у Telegram-каналі "Х.К."

До своєї публікації автори додали відеозапис, який свідчить про даний інцидент.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мендель зізналася, що Зеленський відправить в Італії не тільки медиків – що приховав президент.

Як повідомляв Знай.uа заразилася? Володарку титулу "Міс Росія" екстрено доставили в столичну лікарню.

Знай.uа писав, чемпіонка-красуня солодкої розтяжкою змусила українців залишитися вдома — спробуй повторити, відео.