Пасажирів з рейсів Балі і Катару відпустили з обсервації з готелю "Козацький". Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу "ХК".

Пасажирів, які прибули рейсами з Балі і Катару і які перебували на обсервації в київському готелі "Козацький" відпустили з обсервації додому. Це сталося після того, як пасажири отримали негативні тести на коронавірус.

Українців відпустили з обсервації, фото: Telegram-канал "ГК"
Українців відпустили з обсервації, фото: Telegram-канал "ГК"

"Всім необхідно було заповнити бланк, зобов'язальний залишатися на самоізоляції. За порушення - штраф у 17 тис. грн", - сказано в повідомленні.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що частина українців, евакуйованих з Дохи і Балі, поїхали в готель на Майдані і показали умови обсервации, а інші залишилися в аеропорту. Люди, які прилетіли з Балі, продовжують повідомляти подробиці конфлікту. Багатьом з них не сподобалося, що їх змушують пройти обсервацію.

Українців доставили з Балі через Доху (Катар), не попередивши їх про те, що по прильоту в Київ вони повинні будуть проходити обов'язкову обсервацію тільки в певних місцях. Саме через це стався конфлікт, і люди відмовилися покидати літак. Під ранок частину пасажирів літака погодилися поїхати на обсервацію в готель "Козацький".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, евакуйовані з Балі і Дохи українці діляться враженнями від обсервації.

Як повідомляв Знай. ua, евакуйованих із-за кордону українців "поселять" в Чорнобильській лікарні.

Також Знай. ua писав, що пасажира з авіарейсу "Доха-Київ" терміново госпіталізували.