У одному із полтавських супермаркетів стався несамовитий скандал. Чоловік з усієї дурості жбурнув в обличчя касиру жменю монет, бо його не влаштовували монети, йому хотілось купюру в руках тримати. Про це стало відомо із повідомлення у телеграм-каналі Чорний список.

Скандал, фото з youtube
Скандал, фото з youtube

"Відвідувач Экомарет обурився через те, що йому видали здачу монетами. Він кинув їх в обличчя касирові і матюкаючись пішов з магазину", - йдеться у повідомленні.

На щастя, інцидент на цьому не закінчився. Відео потрапило до правоохоронців, фігуранта знайшли і відкрили на нього справу за статтею "Хуліганство". Тепер йому загрожує штраф до 17 тисяч гривень або арешт.

Виходячи із супермаркету чоловік з великим животом на завуваження ще послав під три чорти охоронця: "Та йди на **й". Чоловік себе поводив так, наче в нього демон вселився і все лише через якихось 20 гривень. Просто не хочеться вірити, зщо серед нас живуть такі дикі люди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео 18+

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянам підсунули перці, фаршировані тарганами - обережно, може вивернути. Покупці помітили величезних тарганів на продуктах.

Як повідомляв портал Знай.ua , фахівці АМКУ моніторять ціни в магазинах - і результати невтішні.

Також портал Знай.ua писав, що карантин викликав сплеск цін на "антивірусні" продукти в Україні.