Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у вівторок, 7 квітня 2020 року.

У порівнянні з показниками у понеділок, 6 квітня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 27,23 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 7 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,2365 гривень;

- 1 євро – 29,3827 гривень;

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Таким чином, курс долара став дешевше на 14 копійок. При цьому євро зменшився в ціні на 18 копійок.

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.