Пристебніть ремені безпеки, тому що ви збираєтеся відправитися у веселу подорож, не встаючи зі свого дивана. Стюардеса авіакомпанії WestJet Крістен Баркер, як і багато її колег по всьому світу, зараз знаходиться вдома в самоізоляції, сумуючи за улюбленою роботою. Але її чоловік, відомий комік і ютуб-блогер Вес Баркер, допоміг їй розвіятися, запропонувавши уявити, як би вона працювала дистанційно, а результат зняв на камеру.

Бортпровідниця Крістен показала чоловікові аварійні виходи з квартири, принесла гарячі рушники, потім запропонувала йому випити і вибрати, чим він перекусить, а також прорекламувала алкоголь з їх домашнього бару, чомусь називаючи його Duty Free. Вона також не забула попросити його прибрати свій ноутбук "заради його ж безпеки", зажадала пред'явити посадковий талон на диван і нагадала, що пора б вже пристебнути ремені.

А ввечері Крістен, як зазвичай, забралася в ліжко і подзвонила по відеозв'язку чоловікові, щоб розповісти, як важко пройшов її черговий робочий день, зробивши вигляд ніби вона в готелі за кордоном, а не у них вдома в спальні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Стюардеса, фото: youtube
Стюардеса, фото: youtube

За тиждень це кумедне відео зібрало майже 1,5 мільйони переглядів і стало справжнім хітом серед працівників авіації з усього світу, а сімейство Баркер отримала сотні захоплених коментарів і теплих слів.

Сам Вес Баркер поділився, що його дружина тепер щодня отримує повідомлення від стюардів зі всього світу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію. Нідерланди відкликали сотні тисяч масок для обличчя, які були імпортовані з Китаю, через виявлені в них дефекти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу. Крик емігрантки про пандемію в Італії налякав соцмережі