В Україні небезпечний коронавірус covid-19 продовжує нещадно чіплятися до людей. Українці активно застосовують різні засоби захисту. Зокрема, українці активніше почали купувати корінь імбиря, лимони, цитрусові. І логічно, що ціни на продукти, які користуються шаленим попитом, суттєво підняли. Про це йдеться у телеграм-каналі Народний ревізор.

Виявляється, на паніці українців вирішив нажитись київський "Мегамаркет" на вул. Щербаківського 58. Майже 500 грн за кілограм імбиря правлять у магазині. Це трошки космічна ціна для такого продукту.

Імбир, фото Народний ревізор

"Продовжуємо виявляти тих, хто вирішив розбагатіти на паніці людей. Супермаркет продає імбир за 499.9 грн/кг! У ньому, випадково, вакцини від нового вірусу немає?", - йдеться у повідомленні.

Вітамін С навряд не можна назвати радикальним засобом від COVID-19, але стверджувати, що він абсолютно даремний, було б невірно — з урахуванням тієї ролі, яку він відіграє в роботі імунної системи. І хоча оглядове дослідження довело, що цей вітамін не знижує частоти ГРВІ, він, згідно з тим же дослідженням, здатен дещо зменшити тривалість симптомів. А в людей, чия діяльність пов’язана з короткими періодами інтенсивного фізичного навантаження, вітамін С вдвічі скорочує тривалість і тяжкість застудних захворювань.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавірус, як уберегти себе.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.