Відомий український журналіст і блогер Михайло Шнайдер звернувся до своєї аудиторії наш народ, за його словами, українці просто непереможні.

Так, в одному з українських супермаркетів жінка прийшла за покупками в досить оригінальній і креативній масці. Вона одягнула на обличчя прозору коробку від торта і виглядала, як космонавт у скафандрі на фоні пересічних українців у масочках. Про це стало відомо завдяки повідомленням Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

"Наш народ просто непереможний", - коротко і лаконічно підписав він фото із коробкою від торта у жінки на голові.

Публікація Михайла Шнайдера, Facebook
Публікація Михайла Шнайдера, Facebook

Читачі блогера досить активно зустріли нову публікацію і почали ділитися своїм досвідом і думками стосовно ситуації із засобами безпеки українців. Нещодавно дідусь похилого віку також вирішив захиститись від коронавірусу звичайним целофановим пакетиком.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вот правда, не знаю, смеяться или плакать🤔", "Маски так и не выдают ! Значит таким образом !", "Кришка від торта? Оригінально...", - коментують користувачі.

Коментарі до публікації Михайла Шнайдера, Facebook
Коментарі до публікації Михайла Шнайдера, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в мережі розповіли, які продукти повільно "вбивають" нас щодня – є заміна.

Як повідомляв Знай.uа не набирай вагу на карантині — топ-3 дієтичних і смачних супів для стрункої фігури.

Знай.uа писав, в магазинах з'явилися "ліки" від коронавірусу за півтисячі гривень - "Подуріли".