Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на середу, 8 квітня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 7 квітня, трохи впав у ціні і становить 27,09 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 8 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,0996 гривень;

- 1 євро – 29,5670 гривень;

Таким чином, курс долара став дешевше на 14 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на 18 копійок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.