Про якість продуктів в українських супермаркетах вже давним-давно ходять легенди. Яких тільки “презентів” не знаходили покупців у товарах з наших магазинів. Цього разу “посміхнулася удача” клієнтові, що живе в Дніпрі. Звичайний день, черговий похід в звичний Varus на Героїв Сталінграда, куплена рибка… Ось тільки коли цю саму рибку почали обробляти, всередині знайшли “подарунок”, який навряд чи підняв настрій.

Куплена в Варусе рибка виявилася “фарширована”. Варто її розкрити, як у неї тут же виявилося відразу кілька довгих тоненьких черв'ячків. Фотографія вже обійшла українські соцмережі. Покупець доклав і чек, на якому видно, де ця сама риба купувалася.

Риба з глистами, фото Чорний список

на Жаль, риба з глистами – звичне явище для наших супермаркетів. Неякісний контроль, який проводять магазини, серйозно підвищує шанси придбати товари “з сюрпризом”. Таких фотографій з'являються десятки або навіть сотні в рік, але ситуація, на жаль, не змінюється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавірус, як уберегти себе.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.