Священники Української православної церкви в Кременчуці відповідально поставилися до карантинних обмежень та вирішили проводити прямі трансляції богослужінь. Через мережу парафіяни тепер можна дивитися служби, передавати імена за здоров'я чи за упокій і навіть донатити на утримання храму на карту Приватбанку. Про це повідомляє телеграм-канал "Perepichka News".

Божественна "віддаленка". Священники з Кременчука відчули тренд, і почали запускати справжні стріми. Інтернетом тепер можна дивитися богослужіння, передавати імена за здоров'я чи за упокій і донатити на утримання храму. Правда їм доведеться подумати, як зачепити аудиторію: маски в ФБ вже зайняли італійські священники", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу.

Отець Михайло Гориславець у Facebook написав: "У зв'язку з посиленням карантинних заходів у нашому Свято-Миколаївському соборі відбуваються зміни у відвідуванні спільних богослужінь. Сидіть вдома! Якщо є потреба у сповіді та причастя, приходьте до церкви в масці! Є можливість дивитися богослужіння Свято-Миколаївського собору онлайн Можливість написати нам через інтернет мережі імена за здоров'я та за упокій. Здійснити пожертвування на потреби Свято-Миколаївського собору", - написав отець Михайло.

Geplaatst door Михаїл Гориславець op Dinsdag 7 april 2020

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.