У зв'язку з карантином через коронавірус, Україна закрила кордони. Режим роботи контрольно-пропускних пунктів змінено. Тепер щоб потрапити в країну, необхідно пройти обов'язковий медичний контроль, після чого попрямувати або на обсервацію, або на лікування. Зміна пропускного режиму, зрозуміло, спричинило за собою серйозні проблеми.

Чоловік впав в непритомність в черзі

Наприклад, на контрольно-пропускному пункті “Тиса” в Закарпатській області люди збираються сотнями. Соціальні мережі вразило відео, в якому відображені люди, які намагаються перейти кордон. Громадяни України, які з якоїсь причини залишилися по той бік кордону, зараз намагаються повернутися в країну.
У чергах доводиться стояти по 10 годин.

Деякі люди просто не витримують, і падають в непритомність. Медичний персонал надає їм медичну допомогу, проте сам факт того, що це відбувається з людьми, що вже говорить про дуже поганий організації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, чому влада змушує українців носити маску.