Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) у четвер, 9 квітня 2020 року.

У порівнянні з показниками у середу, 8 квітня, гривня трохи ослабла в своїх позиціях, її показник – 27,19 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на 9 квітня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 27,1965 гривень;

- 1 євро – 29,5762 гривень;

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таким чином, курс долара став дорожче на 10 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на одну копійку.

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, державний банк "ПриватБанк" вирішив зупинити продаж і купівлю готівкової валюти на час зупинки міжнародного авіасполучення і карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.