З'явилася інформація, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко потрапив в аварію. Неприємний інцидент стався по дорозі до Миколаєва. Відомо, що авто головного санлікаря врізалося в фургон з журналістами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Україна зараз".

ДТП з Віктором Ляшком, фото: Telegram-канал "Україна зараз"
ДТП з Віктором Ляшком, фото: Telegram-канал "Україна зараз"

Повідомляється, що Віктор Ляшко приїхав до Миколаєва, щоб вивчити феномен відсутності заражених на Covid-19 у всій області. А от місцеві журналісти пишуть, що Volkswagen Passat, який надала місцева влада Ляшку для пересування, врізався в Renault Trafic з журналістами. На щастя, ніхто не постраждав.

Також повідомляється, що на момент аварії самого головного санітарного лікаря України у машині не було. Відомо, що Віктор Ляшко перевірить роботу міського лабораторного центру і відвідає інфекційну лікарню в Миколаєві, вивчить роботу мобільної бригади з відбору матеріалів у пацієнтів для проведення ПЛР-аналізу.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що Миколаївська область — єдина в Україні, де не зафіксовано жодного випадку зараження на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий художник потрапив у ДТП в день свого народження.

Як повідомляв Знай.uа Чорнобиль охопило полум'я, повітря наповнене радіацією, - киян попередили про небезпеку.

Знай.uа писав, киянин на BMW на шаленій швидкості влетів у евакуатор і загинув, обіймаючи кермо - відео.