Лазебна дала розпливчастий відповідь про тисячі гривень для пенсіонерів

Українські пенсіонери, перебуваючи на жорсткому карантині, отримали вже в квітні пенсію і почали шукати ту обіцяну тисячу, про яку так багато говори уряд і президент Зеленський, і яку українці вже встигли охрестити ″Вовина пенсія″. Але вони її так і не знайшли.

Коли дадуть пенсіонерам ту обіцяну тисячу гривень допомоги? На це питання змусила відповісти міністра соціальної політики Марину Лазебную ведуча програми ″Право на владу″ Наталія Мосейчук.

"Слуги" дозволять Нацгварции обшукувати українців прямо на вулиці

Стало відомо, що комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності пропонує прийняти за основу законопроект №3105 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо вдосконалення правових засад діяльності Національної гвардії України".

Нацгвардія, фото з ngu.gov.ua
Нацгвардія, фото з ngu.gov.ua

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Відповідне рішення члени комітету ухвалили на засіданні у четвер, 9 квітня. Про це повідомляється на сайті парламенту.

Дистанційна оплата комунальних послуг: Лазебна розповіла, що потрібно знати

Кабінет міністрів України анонсував, що в найближчі дні запустить можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через "Укрпошту" або "гарячі" телефонні лінії банків.

Марина Лазебна, скріншот з YouTube
Марина Лазебна, скріншот з YouTube

У літніх людей виникло дуже багато питань про такий дистанційної оплати. Про те, з якими банками, це можна робити і як це буде відбуватися через Укрпошту, розповіла міністр соціальної політики Марина Лазебна в ефірі програми ″Право на владу″.

Тимошенко хотіла пом'якшити карантин - Ляшко поставив на місце політика в прямому ефірі

Кризис, викликане епідемією коронавірус, змішала всі карти і підпорядкувала собі життя українців. Адже з проблемами і викликами такого масштабу наша країна ще не стикалася.

Віктор Ляшко, скріншот: YouTube
Віктор Ляшко, скріншот: YouTube

Голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася до головного санітарного лікаря Віктора Ляшка з питанням і пропозицією. На думку Тимошенко, обмежувальні заходи слід залишити тільки для певних верств населення, а решті — пом'якшити карантин і дозволити працювати.

Нардепи по-новому будуть карати українців, які "граються" з травою

Народні депутати від фракції "Слуга народу" заявили, що мають на меті посилити штрафи за випалювання трави, сміття і лісові пожежі в державі. Відповідний законопроект підтримав Комітет з питань правоохоронної діяльності.

підпал трави, фото Національної поліції
підпал трави, фото Національної поліції

Як відомо, зараз санкції за необережне чи навмисне випалювання трави, сміття і рослинності є вкрай незначними. А у зв'язку з численними пожежами, які зараз тероризують Україні, "слуги" вирішили змінити штрафи, а точніше збільшити.