Вчора, 9 квітня, у Горлівці стався обстріл, в результаті якого загинула молода дівчина, яка збиралася невдовзі вийти заміж. Інформація про подію на Донбасі з'явилася в Телеграм-каналі Klymenko Time.

"Тривожні новини з Донбасу тривають. Що сталося? Вчора в Горлівці стався обстріл. В результаті загинула молода дівчина, 26-річна Мирослава. Вона жила в околичному селищі Широка Балка. Повинна була виходити заміж. Її наречений на своїй машині віз її в лікарню, але по дорозі вона померла.", - йдеться у повідомленні. Klymenko Time

Донбас, скріншот: YouTube
Донбас, скріншот: YouTube

Повідомляється, що крім 26-річної дівчини під час цього обстрілу осколкове поранення отримав 59-річний чоловік. Його встигли доставити в лікарню, він залишається в реанімації. Місцеві жителі розповідають про безпілотник, який дійсно літає в тих місцях і лякає людей.

Місцеві жителі налякані і бояться нового конфлікту та обстрілів. Варто зауважити, що зі своєї сторони Митрополит Горлівський і Слов'янський Митрофан звернувся до президента України Володимира Зеленського, українських військових і міжнародної спільноти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Митрополит Горлівський і Слов'янський Митрофан, скріншот: YouTube
Митрополит Горлівський і Слов'янський Митрофан, скріншот: YouTube

Скріншот: Телеграм / Klymenko Time
Скріншот: Телеграм / Klymenko Time

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили противника припинити обстріли — окупанти поплатились безпілотником і двома вантажівками. Противник застосував заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", осатанілі бойовики 15 разів обстріляли українських захисників на Донбасі, в ООС повідомили про поранених. Внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Також "Знай.ua" писав, українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених. Збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню