"Обчищають" та залишають без продуктів – відомий супермаркет скористався карантином і потрапив у скандал

Як відомо, наразі в Україні введений карантин через коронавірус, а відтак деякі супермаркети, аби не втрачати покупців та допомогти мешканцям держави, започаткували нову послугу доставка продуктів. Щоправда, не всі можуть надати її на належному рівні.

Ашан, фото з вільних джерел
Ашан, фото з вільних джерел

Стосунки на карантині - які основні тривожні "дзвіночки" розриву любовного зв'язку між парою

Як відомо, коронавірус для багатьох став справжнім випробуванням як для здоров'я, так і для стосунків. Про те, як зрозуміти, що карантин може стати крахом для пари розповів ведучий "Кохання на виживання" Олег Кензов.

Так, чоловік сам пережив два важких розставання. Навіть освіта психолога не вберегла його від серцевих ран. Кензов вирішив поділиться власним досвідом і першими дзвіночками розставання.

Проблеми в стосунках, фото: headtopics
Проблеми в стосунках, фото: headtopics

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла до аптеки за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу

Жителька столиці Олександра Навроцька розповіла, що їй загрожує штраф в розмірі 34 тис. грн тільки за те, що вона вирішила зняти на камеру поліцейських та киян, які протестували проти забудови.

Наразі ж вона повідомила, що похід в аптеку для неї закінчився протоколом - її загрожує штраф 34 тис. грн за порушення карантину і непокору поліції.

Коронавірус в Україні, фото: Національна поліція
Коронавірус в Україні, фото: Національна поліція

Зеленський з натовпом "перевірив" коронавірусне містечко ЗСУ - "Кому потрібна ця показуха?", відео

Президент України Володимир Зеленський проінспектував роботу так званого наметового містечка, яке облаштували для заражених коронавірусною інфекцією covid-19 у 66-му Військово-мобільному госпіталі (Донецька область).

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Офісу президента України в мережі Facebook.

Володимир Зеленський в Донецькій області, фото: прес-служба ОПУ
Володимир Зеленський в Донецькій області, фото: прес-служба ОПУ

Великдень на карантині - елементарні рецепти пасок, які подужає навіть дитина

Як відомо, Великдень є найдавнішим і найважливішим святом. Саме в цей день закінчується Великий піст. Також у кожної господині, напевно, є свої унікальні рецепти. Для читачів підготували пару рецептів великодніх виробів, які порадують всю сім'ю.

Паска
Паска / Pixabay