У місті Марганець, що у Дніпропетровській області, група підлітків проникла до помешкання 57-літнього чоловіка, побила його і забрала деякі цінні речі та готівку. Підозрюваних вже затримано.

Джерело: пресслужба ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Вік затриманих від 14 до 16 років, усі вони учні місцевої школи. Варто відзначити, що здобич підлітків була незначною - старий мобільний телефон, банківська картка та 70 гривень готівкою.

Потерпілий звернувся до поліції.

"На місце пригоди негайно прибули співробітники Марганецького відділення поліції, які встановили, що підлітки проникли до будинку через вікно. Після чого спочатку шукали цінні речі, а потім чекали власника. Коли господар прийшов додому вони побили його", - йде мова у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

"Правоохоронці за допомогою камер відеонагляду та опису потерпілим прикмет злочинців, встановили та затримали всіх підозрюваних. Ними виявилися школярі, місцеві мешканці віком від 14 до 16 років. Дев’ятого квітня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою підліткам оголошено підозру за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі", - розповідають правоохоронці.

Фото Національна поліція
Фото Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше копи розповіли усі деталі моторошного інциденту - Звернули шию українцю, який порушував карантин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", поліцейські поставили на коліна жінку, яка йшла до аптеки за ліками – загрожує 34 тисячі штрафу.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві схопили буйного порушника карантину - закидав копів камінням і "з'їв" паспорт, що чекає на дебошира.