Українці, які перебувають на самоізоляції через запроваджений задля боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19 карантин, почали все ширше використовувати сервіси онлайн-доставки. У тому числі, люди звернули увагу й на доставку продуктів з супермаркетів. Однак споживачі часто виявляються засмученими якістю цих послуг - товари приходять зіпсовані та неякісні. Саме з такою проблемою зустрілися й кияни, які замовили продукти на сайті "Produktoff.com".

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації відгуків споживачів на проблеми з продовольчими товарами та магазинами, які їх реалізовують.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

"Ось такі продукти харчування привозять киянам, якщо замовляти їх онлайн. Схоже, доставки їжі не поспішають заробляти свій авторитет і ім'я на ринку", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На фото можна побачити, що овочі та фрукти прийшли явно у ненайкращому стані. Білокачанна капуста має відверті ознаки гниття. З бананами ситуація трохи краща - хоча потемніння шкірки є нормальним й демонструє зрілість плоду, місцями фрукт пошкоджений та теж гнилий. Скаржаться споживачі й на проблеми з замороженими овочами.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакет соку.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".