Віктор Фантаєв хворіє на коронавірус, чоловік перебуває під спостереженням лікарів у київській державній лікарні, в інфекційному відділенні. Після декілька днів високої температури, виснажливого кашлю та малої кількості сну, справи у чоловіка пішли краще: він відчув себе достатньо дужим, щоб написати докладний пост у мережу Facebook про хворобу, лікування, ціни і лікарів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

У своєму дописі чоловік дякує лікарям і називає їх героями. Окрім того, він написав повний список ліків, які йому довелось прийняти за останні дні: “ацц 200, амброксол, цефтріаксон, роблю інгаляції декасаном і пульмікортом, плаквеніл, крапельниці левоксімеда, крапельниці інфулгана, крапельниці ресорбілакта, ще 2 крапельниці, але я їх не пам'ятаю”.

Оскільки чоловік декілька днів тому описував свої перші дні хвороби та постановку точного діагнозу, велика кількість користувачів встигли поставити йому різноманітні запитання, на які він дав відповіді:

  • про обстеження: “Рентген, аналізи, кардіограма все робиться безкоштовно. Платним буде КТ з причини, що робить його приватна структура.
  • про передачки з їжі: “Можна, через приймальне відділення. І навіть глово приїжджає. Що ви точно не будете робити, так це є лікарняну їжу”.
  • про ліки: “За весь час я витратив на ліки не більше 1000 грн. Це було те, що дійсно було відсутнє в лікарні або додатково введено в лікування і не передбачено лікарнею. Ці 1000 грн просто сміх, на тлі того, що надає лікарня”
  • про гроші: “Лікарі не вимагають грошей у мене, багато цього дивуються, але у мене не разу не попросили грошей”.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Донбасі військові медики екстрено розгорнули госпіталь для прийому півсотні хворих на Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус не один, а три - вчені шокували відкриттям.

Також "Знай.ua" писав, що Інфікована уся Україна – остання область пала під натиском коронавірусу.