Жителька Чернівців влаштувала сварку з людьми, які обмежували доступ до собору у Вербну неділю, 12 квітня. Жінка не соромилась впритул до церкви лаятися матюками, і стверджувала, що охорона не зможе їй нічого вдіяти.

Запис дивовижної розмови парафіянки з людьми, які обмежували вхід до собору (з відео складно встановити, хто саме ці люди; оскільки вони не одягнені в уніформу, можна припустити, що вони не правоохоронці) було розміщено в соціальній мережі Facebook.

Жінка з великою кількістю обсценної лексики розповідає, що звикла ходити до храму звичним маршрутом. Судячи з розмови, чоловіки ввічливо пропонують їй скористатися центральним входом. Також вірянку намагаються заспокоїти, вказавши на те, що вона біля собору.

"Мені по*уй, що я біля собору, я православна", - різко обриває своїх співрозмовників розлючена жінка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У своєму гнівному монолозі чернівчанка висловила незадоволення роботою влади, яка допустила поширення коронавірусної інфекції, а тепер запроваджує обмеження.

"Я така зла, як пантера" - сказала у кінці розмови парафіянка.

"Чернівці, коронавірус їх не б'є, головне в моцьковську церкву сходити вербички освятити, номінанти на премію Дарвіна. Потім ці тітки скуповують пачками парацетамол, плаквенил і все що скаже Комаровський нібито допомагає від коронавірусу", - пишуть в описі до відео.

Чернівці, коронавірус їх не б'є, головне в моцьковську церкву сходити вербички освятити, номінанти на премію Дарвіна. Потім ці тітки скуповують пачками парацетамол, плаквенил і все що скаже Комаровський нібито допомогає від коронавірусу.

Geplaatst door Олексієв Олексій op Zondag 12 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, На Донбасі у Вербну неділю окупанти влаштували пекло — Україна втратила мужнього захисника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Церква-онлайн – українські священники перейшли на "віддалену роботу", як тепер висповідатися.

Також "Знай.ua" писав, що Бог "на карантині" - у Львові богослужіння перевели у режим онлайн.