Як відомо, наразі в Україні введено карантин через смертельний коронавірус, який бушує у всьому світі. Відтак, у мережі оприлюднили свіжі дані, які демонструють те, скільки мешканців держави лишилися без роботи через Covid-19.

Про це повідомили в Державній службі зайнятості.

"Станом на 13 квітня кількість безробітних, зареєстрованих в службі зайнятості, становить 387,5 тис. осіб, що на 70 тис. або на 22% більше в порівнянні з показником на цю ж дату минулого року", - йдеться в повідомленні.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Окрім цього, як наголошують у відомстві, всього лише за минулий тиждень статус безробітного щодня отримували близько 7 тис. чоловік. Найбільше офіційних безробітних реєструється в Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Полтавській і Львівській областях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мер наказав ловити порушників карантину — у руки копам попалась дружина очільника міста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Папа Франциск згадав Україну у своїй великодній проповіді - "Нехай припиняться страждання".

Також "Знай.ua" писав, пандемія зупинила світову економіку, видобуток нафти зазнає найбільшого скорочення в історії.