В Україні у квітневі дні 2020 року вельми темна й тривожна обстановка. Вся країна сидить на карантині, з засобів масової інформації постійно ллються новини про поширення коронавірусу, економісти пророкують важкі наслідки фінансової кризи, до цього всього додалися і лісові пожежі в Чорнобильській зоні.

Таким чином Україна бореться з проблемами на різних фронтах. Медики з МОЗ та рятувальники з ДСНС вже намагаються знайти друге дихання. Однак про боротьбу на Донбасі ніхто не забув. Так, 3-й окремий полк спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго в мережі Facebook показав свою міць і високий рівень бойової підготовки.

Fire Traning Execution

Вогнева підготовка Fire Training Execution

Geplaatst door 3-й окремий полк СпП імені князя Святослава Хороброго op Dinsdag 7 april 2020

"Вогнева підготовка", - підписали відео українські захисники.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Варто зазначити, що українці почали активно коментувати відеозапис: "Наші військові найкращі. Ми пишаємося вами. Ви наші захисники. Слава Українській армії!"; "Бережіть себе, хороші наші! Нехай Бог береже і допомагає! З Вами нам нічого боятися, за Вами, як з бронею!"; "Молодці! До речі, ходили в масках коли ще не було мейнстрімом".

Коментарі українців, скріншот: Facebook
Коментарі українців, скріншот: Facebook

Коментарі українців, скріншот: Facebook
Коментарі українців, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ змусили ворога припинити вогонь на Донбасі — рішуче і без єдиної втрати, звіт ООС.

Як повідомляв Знай.uа українські захисники влаштували справжнє свято на передовій – в масках і зі свічками.

Знай.uа писав, наплювали на свято і домовленості – найманці Путіна підло і жорстоко знищили героя України.