Українці зараз бояться виїжджати на роботу за кордон. Слова директора однієї з великих працевлаштовують компаній передає Telegram-канал PavlovskyNews.

"Стверджує, що робота є, життєво важливі підприємства працюють в штатному режимі, але з суворою індивідуального захисту робітників. Так як були випадки на складі компанії Amazon, де з-за одного хворого співробітника довелося ізолювати всю групу", - сказано в повідомленні.

Зараз багато українців почали панікувати через пандемію і повернулися додому достроково, хоча уряд Польщі й пропонував їм безкоштовну страховку і медичне обслуговування в разі проблем зі здоров'ям.

Повідомляється, що тим, хто залишився - робочі візи через карантин продовжили ще на 3 місяці.

Раніше повідомлялося, що в Польщі місцеві підприємства потерпають не тільки від коронавіруса, але і від того, що українці масово почали покидати країну. А це в свою чергу призвело до проблеми з браком робітників.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Отже, як зазначається, за пандемії Covid-19 понад 100 тисяч українців вирішили покинути чужу країну і масово ринули на батьківщину. У той же час польські компанії, які покладалися на роботу мігрантів, відчули гостру нестачу робочої сили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські заробітчани шукають можливість втекти назад у Польщу.

Як повідомляв Знай. ua, на Львівщину хлинула хвиля заробітчан, начихавших на обсервацію.

Також Знай. ua писав, що Польща потерпає через брак українських заробітчан.