Синоптик Наталка Діденко опублікувала свіжий прогноз погоди на 15 квітня. І судячи за її прогнозами, українцям саме час діставати ялинку. Сьогодні Україну вже залило, а Захід – ще й засипало снігом. Завтра жителям нашої країни теж доведеться несолодко.
Діденко зазначає, що по всій території нашої країни переважатиме північно-західний вітер з сильними поривами. В Україну прийшов холодний фронт, з-за чого різко похолодало практично у всіх регіонах. Фронт буде і далі рухатися на схід, тому вночі у Східній та Південній Україні пройдуть дощі і мокрим снігом.

мокрий сніг, фото: pxhere
мокрий сніг, фото: pxhere


Також Діденко зазначає, що вночі можуть бути заморозки до -5 градусів. Холоди вже прийшли в західні області України, а найближчої ночі похолодання слід чекати центральним і північним регіонам. На півдні і сході буде тепліше – до +5 градусів. Вдень також буде достатньо холодно. Українцям варто очікувати шквального вітру, змінної хмарності, і температури в 7-13 градусів.

Нагадаємо, раніше Україну накриє несамовита зима - в які регіони увірветься стихія перед Великоднем

Як повідомляє портал «Знай.uа» Погода на 14 квітня різко зміниться по всій Україні – дощі і сніг вперше за місяць

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

«Знай.uа " писав, що В Україну прийдуть морози, ДСНС попередила українців про кардинальну зміну погоди