У вівторок, 14 квітня, по всій Україні різко похолоднішає, місцями пройдуть дощі і навіть мокрий сніг.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що причиною стане холодна повітряна маса, яка насувається на Україну.

"В північних і західних областях України, а також Вінницької області 14 квітня температура повітря різко впаде до +4 +9 градусів. На Сході, Півдні і в більшості центральних областей ще затримається тепліша погода, протягом дня очікується +10 +17 градусів. Але ввечері вже похолоднішає і в Черкаській області", - зазначила синоптик.

Найтепліша погода очікується в Миколаївській і Херсонській областях – +16 +18 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Холодний атмосферний фронт принесе з собою дощі і похолодання. Мокрий сніг може випасти на Львівщині, Прикарпатті, Буковині, у Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській та Київській областях.

У Києві у вівторок очікується різке похолодання, температура повітря впаде до +5 +7 градусів, пройде дощ, є ймовірність мокрого снігу. На Київщині стовпчики термометрів покажуть максимум +4 +6 градусів.

Погрілися і досить. Так вирішила атмосфера і вже видно на фотографії із супутника, що холодний атмосферний фронт...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 13 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 квітня відзначається день пам'яті Марії Єгипетської. Щоб дізнатися про майбутнє літо, спостерігали за нічним небом: якщо ніч ясна і тече тепла вода, то літо буде теплим і сухим.

погода на 14 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.