У Євросоюзі назвали три критерії, коли зможуть зняти карантин для відновлення подорожей по світу, скасованих через пандемію коронавірусу, не раніше початку осені поточного року. Про це написала Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн у своєму Твіттер.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Європейський Союз назвав три головні критерії для зняття карантину через пандемію Covid-19:
✅Істотне уповільнення поширення коронавіруса.
✅Достатні здібності системи охорони здоров'я.
✅Достатні здібності нагляду та моніторингу Covid-19.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн рекомендує країнам-членам ЄС поступове зняття карантину з подальшим моніторингом ситуації.

Звичайно, на тлі спалаху коронавірусних обмежень, мандрівники, які вклали кошти у подорож, але не поїхали, зможуть повною мірою повернути витрачені гроші. Претендувати на відшкодування коштів можуть ті, хто оформив відповідний страховий поліс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Туризм, фото pxhere
Туризм, фото pxhere

2 квітня президент Американської асоціації подорожей Роджер Доу припустив, що пандемія коронавіруса надасть значний вплив на майбутнє туризму. Перш за все, за його словами, передбачається криза в сфері онлайн-бронювань для подорожей по світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, любителям вікендів у Австрії сказали, коли знову можна подорожувати за кордон - піднімуть туризм в Україні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.