В Україні триває карантин і його планують продовжити аж до липня, а відкрити кордони з іншими країнами не раніше, ніж запівроку. Відомо, що карантин в Україні пов'язаний не тільки з внутрішніми заходами перешкоди поширенню коронавіруса, але і з закриттям кордонів для всіх, хто знаходиться в інших країнах.

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Наприкінці березня глава МВС Арсен Аваков заявив, що в країну не зможуть повертатися найближчим часом навіть українці. Зараз же заступник міністра МВС Антон Геращенко розповів, коли Україна відкриє кордони для інших країн, а наші співвітчизники знову зможуть подорожувати по світу.

подорож за кордон, фото Pxhere
подорож за кордон, фото Pxhere

Як повідомляється, в найближчі півроку-рік українцям доведеться вчитися подорожувати всередині країни.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Навіть якщо пандемія Covid-19 піде на спад, то в найближчі місяці українцям не варто очікувати відкриття кордонів між країнами", - вважає Геращенко.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у програмі "Бацман".

На думку Геращенко, відновлення міжнародного туризму можна очікувати десь через рік.

"У найближчі півроку-рік Європа і весь світ будуть закриті для туризму", - запевнив він.

За словами чиновника, для українських громадян з'явиться можливість відкривати для себе по-новому України туристичну. Геращенко закликав туроператорів розширювати внутрішні туристичні маршрути - походи в Карпати або прогулянки по Дніпру.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.